About and contact Klaus Hestkjaer

Who is Klaus Hestkjaer..
Started with digital cameras back in the early days of pixels and 2Mpix was sufficient resolution..

Today shooting both nature and sport photography
Former speedskater, cyclist, and just nature lover..
Contact: +4526842020
Mail: klaus@hestkjaer.com

5 Comments

 • Wouter

  Hej Klaus
  Lige en hilsen! Jeg var ind på din hjemmeside for at kigge hvad du går og laver! Du har godt nok lavet helt om på dit liv! Vildt at du er begyndt at løbe marathon og sikke nogle tider! Imponerende!
  Her går det godt … har fornyeligt været i Island og taget et hav af billeder og jeg er stadig temmelig aktiv i fotoklubben!
  Godt at se at du ikke har sluppet fotografi helt!
  mange hilsner
  Wouter

 • Hestkjaer

  Hej Wouter
  Tak fordi du kom forbi,
  Jeg følte bare tiden var til et skift. Jeg manglede gnisten til foto alene som hobby. Så foto blev lagt på hylden for en periode.
  Og så ville jeg faktisk have været nede og løbe Amsterdam Marathon, men økonomien var ikke lige til det.
  Har du lagt nogen af dine Island billeder ud så man kan se dem? – der er så smukt deroppe.

  Jeg slap faktisk foto 100% men som en anden misbruger kunne jeg se at mine pegefingre havde problemer uden noget at trykke på:O) og en BIC kuglepen var ikke nok.

 • Wouter

  Desværre, nej jeg har ikke uploadet nogle Islandske billeder – men der er kommet nogle nye på min fotohjemmeside: http://www.double-u.dk/photo … jeg har dog tænkt mig at aflevere 9 billeder fra Island til næste interne konkurrence som jeg lige kan sende dig på mailen. Det var faktisk 5. gang jeg var deroppe! Det er nærmest blevet mit 3. hjemland – også fordi jeg har en god veninde som bor der og som jeg så besøger hvergang!
  🙂
  Wouter

 • Mette Fosvald

  Hej! Jeg her haft lidt glæde af din lille youtube video om Suunto Ambit3 Sport HR som jeg også lige har anskaffet. Jeg er blot ikke særlig skrap til det endnu og har brug for hjælp. Desværre kender jeg ingen her i det mørke Jylland, der har en Suunto. Derfor prøver jeg så dig.
  Hvis jeg vil gerne vil have min tid pr km i displayet, hvad hedder det så i movescount opsætning? Hastighed, tempo, cadence???? Jeg vil gerne have et af mine displays som i min gl. garmin, hvor tid (stopur) er i midten – er det så Chrono? Nederst vil jeg have tempo, dvs. min. pr km og øverst tilbagelagt distance. Jeg bruger ikke app, men logger ind på movescount på web og går ind under udstyr – ambit – sportstilstande – løb – og skal så vælge mine displays der. Håber, at du lige kan hjælpe mig videre så jeg kan få glæde at mit ur.

 • Hestkjaer

  @Mette Fosvald
  I midten sætter jeg den til “current avtivity duration”
  I Nederst hedder den “pace”
  Øverst logisk “distance”
  Håber du bliver glad for det.
  Jeg kom for et par måneder siden til at smadre min krans og glas og gik ind på hjemmesiden og bestilte reparation, skrev en side ud, UPS sendte den samme dag, og 2 dage senere var et tilbud på rep.(400), hvortil jeg accepterede og betalte med det samme, og 2 dage senere lå det i min postkasse så godt som nyt, men stadig med samme instillinger og mine egne brugsspor 🙂
  Så ikke noget med som Garmin bruger, ombytterure..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.