Hjem > Familien > Torsdag, d. 13. Maj, 2010

Torsdag, d. 13. Maj, 2010

Dagen i dag var op kl. 7 klargøring af bil, og pakning af mad, tøj til en udendørsdag. Køre fra Øster Søgade kl. ca. 8 for at hente pigerne og Emilies veninde, og køre til Daugbjerg kalkminer. Dagen for mit vedkommende var undergrundsmarathon igennem Daugbjerg og Mønsted kalkgruber. Fantastisk løb, og også hårdt, hold op med bakker der var på den rute. Men jeg gennemførte i tiden 3:59:35 så det er helt ok, især taget i betragtning at jeg tossede op af et bjerg på over 400m torsdag i sidste uge.

Min placering blev nr. 25 ud af 160 tilmeldte. Emilie & Marie, samt veninde havde en rigtigt god dag, hvor de fik set på flagermus, spist is, mcd mad, hygget, osv.

Her er løbet: http://connect.garmin.com/activity/33211460

Categories: Familien Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.