Hjem > Familien > 17. April – 2010, Lørdag

17. April – 2010, Lørdag

Vi starter lige med Fredag, lidt alternativt, og da jeg skulle have brugt lidt feriefridage/omsorgsdage, tog jeg en fridag.

Gjorde det at jeg at jeg hentede pigerne tidligt fra Susanne. Vi tog så ud og hentede søster Feme og kørte I Øster Søgade. Jeg tog så og kørte ud med bilen så jeg slap for at betale p afgift. Vi tog så fra Øster Søgade ind for at vinke til Dronningen. Der var pænt mange mennesker på Amalienborg i dagens anledning, vejret var sol, men blæsende så lidt køligt. Vi fik vinket til Dronningen og tog ind mod byen dels for at vinke igen, samt købe et par gamacher til Emilie. Vi endte ved Magasin og fik igen vinket.

Efter dette kørte Feme hjem, og vi fortsatte vores færd. Vi endte så med at købe et par gamacher samt en ny sommerjakke til Emilie, og lovning på et par pæne sko til Marie – dette var i sig selv en udfordring da hendes størrelse 36 åbenbart er startnummeret til voksensko……

Så 4 timer og nogle kilometer senere endte vi i bilen på Nørrebrogade, og fik endelig købt et par sko……. pyha. Så var det bare hjem og smide begge piger i badekarret, og derefter en gang aftensmad. Efter dette var det ud på fritten med pigerne fra kl. 18:30 til 20:30. Da jeg alligevel ikke vidste hvad jeg lige skulle bruge tiden til endte jeg med at flytte min trænings tur til fredag. Så mens pigerne var til Diskofest fik jeg løbet i 2 timer, ikke nogen hurtig tur, men endte med 23 km.

Her et link  til løbeturen

Lørdag: En meget rolig dag, vi tog ned for at se åbningstiderne på Remisen, og måtte desværre konstatere at det kun var hverdage, så der må vi så ned på mandag. I stedet blev det til indkøb og til indkøb af gave til Anne, til Søndag. Ellers har dagen været en rolig hjemme dag.

Categories: Familien Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.