Hjem > Familien > 02. Februar, Tirsdag

02. Februar, Tirsdag

Ja, så blev det Ole Olsens Fødselsdag – 02.02.

Weekenden stod på en del ting, først var det fredags hygge, med X-factor, og overnatning af Emilies veninde.

Lørdag, op tidligt spise morgenmad, og ud og løbe, da det jo havde sneet en del var det hele turen i 20cm sne, det var hårdt. Så det blev ikke til mere end 20km. og så var det hjem i bad. og ud til Johns 60års fødselsdag – Brunch på Espehus.

Søndag tog Emilie på besøg hos veninde og vi tog en hurtig beslutning omkring at sætte vintersikring på vores vintertelt, så vi kørte mod Sorø. Og Finn skulle ud til en ven og se om hans hunde ville trække kælken, og det ville de jo godt. nedenfor lidt video fra weekenden.

(video)

Categories: Familien Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.