Hjem > Familien > Onsdag, 27. Januar

Onsdag, 27. Januar

Dr. Nielsens vinterhygge 2010

Dr. Nielsens vinterhygge 2010

Snevejr og kulde, en rigtig vinterdag. Har været til møde siden i går I Ystad. Fornuftigt møde, og en travl arbejdsdag som sluttede med sidste mail kl. 21:O)

Dette er også min første hviledag efter Dr. Nielsens vinterhygge marathon i Søndags. En dejligt tur, i -5 grader, og 10 sek./m. modvind på hjemturen. Løb i sne/snedriver fra 6 til 38km. Tiden endte i 3:35:49 vinderen løb i 3:09:xx jeg endte på 27 pladsen af ca. 160 som stillede til start, jeg lå indtil 33km i top 10. Men sneen havde drænet mig lidt for meget, og så havde jeg som vanlig nok overvurderet de gode ben:O)

Løbet kan ses her: http://connect.garmin.com/dashboard?cid=6758

Billeder fra løbet kan ses her: http://www.dourun.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36407

Og så løb jeg i nye løbesko, da jeg på forhånd vidste at det ville blive en glat tur. Havde jeg investeret i et par Puma Trailfox. En god løbesko der sidder tæt, men nok skulle have været løbet lidt til inden 42km, hvilket min venstre fod nok ville have værdsat:O)

Familien har idag hygget sig, og Emilie har haft en veninde på besøg og Marie har slappet af med en film.

Categories: Familien Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.