Hjem > Familien > Torsdag, 14-01-2010

Torsdag, 14-01-2010

Ja, lidt nyt herfra. Har haft lidt travlt med at komme tilbage på job, løb, osv.

Nye - løbesko - Adidas

Nye - løbesko - Adidas

Men dagen I dag har været lidt travl. Først job. Så hjem og ud og kigge efter sko I Løberen. Jeg havde en forventning om at jeg ville bare have de samme som jeg har løbet med de sidste 2 gange, nemlig Asics Gel-Kinsei II eller 3. Men jeg kom op og fik lavet en test af min landing og afsæt. Jeg startede med Asics da jeg har været godt tilfreds med dem. Længe stod valget på en Gel-Nimbus. Så prøvede jeg Gel-Kayano men den sad ikke godt på mig. Så prøvede jeg en del andre sko, og så kom min overraskelse! Jeg endte på et par Adidas Adistar Salvation, den sad formstøbt på min fod og var forholdsvis let.

Til slut med dette vil jeg bare konstatere at jeg fik en god service og god rådgivning, så ros til Løberen I Lyngby fra os:O)

Mig ud :http://connect.garmin.com/activity/22335111

Nu er det så at børnene er lagt, og vi har fået god aftensmad, og jeg sidder her og skriver med Théen dampene ved siden af mig og lidt nødder til hyggen:O)

Categories: Familien Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.