Hjem > Speedskating > DM Indoor Farum 2013

DM Indoor Farum 2013

Dagens oplevelser i dag bød på indendørs DM I Farum.

Hyggeligt stævne med gode oplevelser.
For mit eget vedkommende startede første løb med en 500m linie.
500m er ikke min bedste disciplin. Jeg foretrækker klart de lidt længere løb, og m
image

in ryg er ikke lige så god til starter. Henrik Jegh vandt 500m. og jeg selv fik sølv, 3. pladsen gik til Kasper
2. løb var 2000m point, klart et løb der passer bedre til mig, så da der var ca. 16 runder igen stak jeg af fra feltet og fik i alt 16 point og vandt dermed den første DM titel indendørs. Henrik og Sune kom på de efterfølgende pladser.
3. løb var 1000m linie, igen her stak Kasper Hesselbjerg af som lyn fra en klar himmel, men heldigvis er løbet jo over 10 omgange, så efter et par omgange var jeg forrest og lavede igen et hul til feltet og fik dermed min 2. DM guld. Per Ulrik Holmsen på 2. pladsen, og Henrik Jegh på 3. pladsen.
4. Løb var 3000m udskillelse, spot on noget jeg kan li, så efter halvanden runde med første rundes store kompliment til Kasper for 4 gange i træk at komme først til keglen, stak jeg igen af fra feltet og lapede dem med en omgang, og vandt dermed min 3. DM guld, Per Ulrik 2er og Sune 3er.
5. løb var stafet som blev kørt med seniorene, her formåede Sune og mig faktisk at blive 2er godtnok fordi de andre diskede sig selv på fejl, men da Sune og jeg selv er AKere så blev vi premiet for os selv, så dermed 4. DM guld.
Alt i alt en perfekt dag i Farum, endnu et supergodt stævne, og denne gang ingen brækket tå til at stoppe min dag, perfekt 🙂

resultater kan ses her

Categories: Speedskating Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.