Hjem > Familien > Onsdag – 28-09-2011

Onsdag – 28-09-2011

Dagens dont…

Logisk job:O)

Efter det havde jeg lige et lille problem med min pocket Wizard! Jeg har just købt en ekstra flash og en TT5 så jeg har 2 enheder. Havde dog et problem, da jeg tilsluttede kanal B, gik AC3 controlleren/styringen i sort, og intet skete.

Goecker var så flinke at bytte den så nu fungere den igen upåklageligt. Super:O)

Derefter var det hjem og gøre pigerne klar til fodbold, og mig selv klar til en træningstur.

Her er dagens workout, efter Berlin kan jeg se at jeg skal have noget styr på den skide balance, et irritationsmoment, så der bliver købt ind så jeg kan træne det over vinteren, dagens tur startede med et crash efter 100m – solo uheld, så kan man lære det!!: http://www.endomondo.com/workouts/rP4YxuDLJEU

20110928-203244.jpg

Categories: Familien Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.