Hjem > Familien > Tirsdag – 27-09-2011

Tirsdag – 27-09-2011

Berlin Marathon

Inden starten - har aldrig prøvet at stå så tæt på start:O)

Tiden går hurtigt og der skal jo også lige være tid til at stoppe op og skrive:O)

Var jo ude at træne torsdag og endte med at en bil jo drejede lige ind foran mig, hvilket krævede en tur over  køleren og i asfalten. Fredag morgen var det så aflevering af pigerne i skole og så afsted mod Berlin, dog kunne jeg godt mærke at jeg har fået trykket et ribben under påkørslen, samt at min albue gør lidt ondt – men den påvirker jo ikke turen til Berlin. Når men afsted mod Tyskland, dog med en lille omvej, sjovt nok endte turen med 2 ture forbi Statoil I Sorø!!

Ankom til Berlin fredag eftermiddag, parkerede bilen i et parkeringshus tæt ved Gedächtniskirche  – som forøvrigt er pakket ind indtil næste år, pga. restaurering. Men afsted med U bahnen, mod expoen i Berlins gamle lufthavn for at hente numre. Jeg tror aldrig jeg har set så stor en expo!! Så mange haller, og alle fyldt op. For en gang skyld skulle jeg jo ikke løbe marathonen men rulle den. Logisk var nummerudlevering i bagerste hal. Og ikke nok med det, så var jeg også røget i en startgruppe, som lå noget længere bagud end min nuværende fart. Så jeg måtte tilbage til første hal og spørge efter en “oprokering” hvilket også lykkedes:O)

Efter expoen tog vi en tur ud for at spise, fredag blev på en Græsk restaurant, med en ældre græker, som hvis Pia Kjædsgaard bare havde set det(meaning scary). Han havde et certifikat hængene med at han havde taget det lille Tysk kursus med bestået.. hmm. underligt.

Maden var… ja, jeg tror jeg var heldig at de kun havde 2 såkaldte lammesteaks. For de var i alt fald døde. Jeg fik noget kogt lam, med kartofler. Ok mad dagen inden. Derefter var det hjem og sove så jeg kunne være klar til lørdagens tur.

Mig i baggrunden med VRK logoet

Lørdag morgen var logisk op, samt ned og spise brunch på den nærmeste cafe(det var en del af det hotels morgenmad). Ret hyggeligt. Derefter blev det til en god vandretur rundt i Berlin, og lidt syn på de forskellige turist atraktioner. Mødtes med en af “rullevennerne” – Allan R. og endte med at gå på Banegården for at finde noget at spise inden løbet. Fik faktisk en god simpel ret med ris og kylling – perfekt i mine øjne. Så gik turen en smule stresset, men bevarede roen mod hotellet for at skifte til løbet(2,5 time til start), inden jeg kom til hotellet, var der kun 1 time til start. Skiftede og kørte mod starten igennem byen på rulleskøjter som opvarmning:O)

Bagage osv. og så var jeg klar. Stod i startboksen, Vejret perfekt, ca. 20 grader, ingen vind. Følte at jeg ikke kunne gøre mere træningsmæssigt inden start. Først startede Elite kvinder, og med nogle minutter efter startede elite mænd… og så var det vores tur, feltet B, braget gik og afsted det gik, flere styrt, og undvige manøvrer måtte til.  Gik perfekt, kunne følge med, og da vi kom til km. 39 måtte jeg bide i det sure æble, manden foran mig styrtede og jeg forsøgte at springe over ham, men uden held, måtte lave en sitdown, og så afsted igen, havde dog mistet frontgruppen. Men knoklede de sidste 3km hjem i tiden 1:13:42(vinderen i B feltet kom ind i 1:12:32).

Her et link til turen via Endomondo

Marathon vel overstået - inkl. medalje, og finger foran objektivet:O)

Fantastisk dag, og efterfølgende middag med VRK & Rolling Vikings/ODS Rul(Maria). Igen op søndag og så retur til Kbh.

Categories: Familien Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.