Hjem > Familien > Søndag – 18-19-2011

Søndag – 18-19-2011

 

Ja så blev det sq søndag.

Op kl. 6:00 for at spise morgenmad og gøre klar til North European Inline Cup på Marathon distancen i Vallensbæk. Pakke og ud af døren. Starten gik kl. 9:00 og det gik egentligt fint, kunne dog godt mærke at benene ikke var helt super i dag, og så mangler jeg stadig MOD til at springe igennem i svingene, som jeg taber ENORMT på. Så der er jeg langt fra færdig med at træne. Det næste er at jeg havde lidt “træt” ryg som KLART skyldes dårlig udstrækning – eller ingen udstrækning. Hvilket irritere mig en del, da jeg normalt strækker ud.

Netop fordi jeg kan mærke at mine muskler har det klart bedre når jeg gør.

Men hvorom alt er, måtte jeg give slip på førergruppen efter 2 omgange. Så kunne jeg tage de efterfølgende 10 alene(ca. 33-35km), eller

vælge at falde ned til næste gruppe. Jeg kiggede bagud på de lange stræk og kunne ikke se nogen gruppe bag mig så jeg endte med at sige til mig selv at så måtte jeg finde mit eget tempo og så bare køre det igennem. Det endte i tiden: 1:29:16, hvilket er ok, og under

halvanden time. Især taget i betragtning af at jeg kørte det meste af turen alene. Endte på en 12 plads, og var så heldig at vinde et gavekort på 500,00kr til Skatepro – det kan man vel altid bruge:O)

Turen via GPS: http://www.endomondo.com/workouts/23023917

Resultatlisten:http://www.mylaps.com/results/showrun.jsp?id=2078471&perclass=0

Men det tegner lyst for Berlin, det skal nok gå godt:O)
Dagens tilføjelse blev faktisk at jeg jo testede de nye hjul og lejer i dag. Og synes de larmede for meget, og placebo effekten blev at jeg følte at de gav modstand så efter hjemkomst blev det til en gang leje rens:O)
Categories: Familien Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.