Arkiv

Arkiv for oktober, 2011

Søndag – 02-10-2011

2 oktober, 2011 Ingen kommentarer

En weekend med hjul under fødderne!!
Fredag var Friday Night Skate Copenhagen(FNS) – og da Marie ikke ville med(Hun ville hellere se “vild med dans” med hendes mormor) – og da Emilie valgte at køre rundt med sin mor. Valgte jeg at tage en blockervest på og tage en tørn som bagstopper. Så fik jeg også lært Lars Jensen(fast flying nurse) at kende lidt bedre:O)
Lørdag Trænerkursus I Vallensbæk ved Dansk Rulleskøjte Union og Jesper Carlson som underviser. Super kursus.
Efter det var vejret jo stadig fantastisk, så jeg valgte at nyde det og tage en tur på inlinerne – min faste tur lufthavnen rundt. Denne tur en smule anderledes, da jeg kan mærke at jeg ikke får min venstre klinge ud på yderskær – Se turen her

Så det blev der arbejdet på, på denne tur. Det kan man jo ikke se af en logfil fra endo, men jeg overvejer lige at optage lidt video så man kan se det – så kan jeg også vise fremskridtet.
Nu sidder jeg så søndag morgen og er klar til anden dagen af trænerkurset i Vallensbæk, vejret en smule diset/tåget, morgenmaden klaret, og første kop kaffe konsumeret:O)
Ha’ en god dag

20111002-082825.jpg

 2. Dag på kurset, startede med tåge og dis, så vi tog al teorien til at starte med. Udstyret/aldersrelateret træning osv.

Efter frokost tog vi på banen og lavede de medbragte øvelser. Her var MANGE fede indput – og jeg skal sige at jeg har fået STOR respekt for derbypigerne – fra Copenhagen Roller Derby – Rollin Heartbreakers – de kom med nogle fede input i dag:O)

Efter vi havde prøvet en masse øvelser mente Tore lige at vi skulle have et par ture rundt på banen med pace af hans motorcykel, jeg startede, og Jesper Carlson blev fristet:O)

Billederne nedenfor er alle taget af Toni Husted Brynaa, og tak for assistancen:O)

Til slut tak til Jesper Carlson for et fantastisk kursus:O)

DRsU - trænerkursus basis 1
Categories: Familien Tags: