Arkiv

Arkiv for januar, 2010

Onsdag, 27. Januar

27 januar, 2010 Ingen kommentarer
Dr. Nielsens vinterhygge 2010

Dr. Nielsens vinterhygge 2010

Snevejr og kulde, en rigtig vinterdag. Har været til møde siden i går I Ystad. Fornuftigt møde, og en travl arbejdsdag som sluttede med sidste mail kl. 21:O)

Dette er også min første hviledag efter Dr. Nielsens vinterhygge marathon i Søndags. En dejligt tur, i -5 grader, og 10 sek./m. modvind på hjemturen. Løb i sne/snedriver fra 6 til 38km. Tiden endte i 3:35:49 vinderen løb i 3:09:xx jeg endte på 27 pladsen af ca. 160 som stillede til start, jeg lå indtil 33km i top 10. Men sneen havde drænet mig lidt for meget, og så havde jeg som vanlig nok overvurderet de gode ben:O)

Løbet kan ses her: http://connect.garmin.com/dashboard?cid=6758

Billeder fra løbet kan ses her: http://www.dourun.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36407

Og så løb jeg i nye løbesko, da jeg på forhånd vidste at det ville blive en glat tur. Havde jeg investeret i et par Puma Trailfox. En god løbesko der sidder tæt, men nok skulle have været løbet lidt til inden 42km, hvilket min venstre fod nok ville have værdsat:O)

Familien har idag hygget sig, og Emilie har haft en veninde på besøg og Marie har slappet af med en film.

Categories: Familien Tags:

Søndag, 17-01-2010

17 januar, 2010 Ingen kommentarer

Ja, så blev det søndag. I dag er det rent ud sagt afslapning.

Fredag, var opsætning af loftskinner/lamper, gardinstænger for en af vores gode venner.

Lørdag, sov vi lidt længe, og jeg tog ud for at bytte et par løbebukser. For at komme hjem og tage løbetøj på og løbe en hyggelig løbetur på 27km: http://connect.garmin.com/activity/22456493 – tid: 2:10:04

Efter dette tog vi ind I Øster Søgade til Kristines fødselsdag.

Categories: Familien Tags:

Torsdag, 14-01-2010

14 januar, 2010 Ingen kommentarer

Ja, lidt nyt herfra. Har haft lidt travlt med at komme tilbage på job, løb, osv.

Nye - løbesko - Adidas

Nye - løbesko - Adidas

Men dagen I dag har været lidt travl. Først job. Så hjem og ud og kigge efter sko I Løberen. Jeg havde en forventning om at jeg ville bare have de samme som jeg har løbet med de sidste 2 gange, nemlig Asics Gel-Kinsei II eller 3. Men jeg kom op og fik lavet en test af min landing og afsæt. Jeg startede med Asics da jeg har været godt tilfreds med dem. Længe stod valget på en Gel-Nimbus. Så prøvede jeg Gel-Kayano men den sad ikke godt på mig. Så prøvede jeg en del andre sko, og så kom min overraskelse! Jeg endte på et par Adidas Adistar Salvation, den sad formstøbt på min fod og var forholdsvis let.

Til slut med dette vil jeg bare konstatere at jeg fik en god service og god rådgivning, så ros til Løberen I Lyngby fra os:O)

Mig ud :http://connect.garmin.com/activity/22335111

Nu er det så at børnene er lagt, og vi har fået god aftensmad, og jeg sidder her og skriver med Théen dampene ved siden af mig og lidt nødder til hyggen:O)

Categories: Familien Tags: